VavaVoom

Jeg har underholdende egenskaper, eller det jeg skriver har underholdningsverdi. Jeg klarer tydeligvis å underholde C i timene.. Om noe blir nevnt i ettertid, er det da merkbart? Hm.. Jo, jeg har innsett at jeg nesten bare skriver om fylla. Vurderer egentlig å slutte å drikke, jeg er så lei.. Men kanskje bare en pause vil funke bra. Yeah, pause.

Åjada, norsktentamen med rennende nese og utallige hosteanfall... DET er virkelig tingen det. Meg skrev 4 sider og gikk hjem. Meg følte seg crappy, meg har unnskyldning. *nyse*

Nå har jeg skrevet 1,5 linjer av den planlagte 7 sider lange særoppgaven min i engelsk. Jeg føler meg virkelig stolt. Men sant, jeg jobber best under press, og den skal ikke leveres inn før om 2 uker.. Jeg har ihvertfall begynt!!

Jeg har en smule lyst til å se The Princess Bride.. Jeg er overbevist om at jeg kommer til å like den, fordi Nemi gjør det. Silly, I know.. Men se på denne tasty fyren da:Har jeg nevnt at jeg skal til England i vinterferien? Jeg skal til England i vinterferien!! Bare meg og Nim, helt alene uten voksne folk med oss. Eller, jeg er jo voksen da, men sant, det teller ikke.. Vi skal først fly til Stansted, vase rundt i London og så ta bussen til Newcastle (Nim har slekt der, så vi skal besøke dem), være i Newcastle en uke og så ta bussen ned igjen til London, igjen vase rundt i byen en del timer og så ta flyet hjem igjen. Dette blir BRA saker altså!!

Jeg har sett Return of the King i dag.
Jeg har veldig lyst på et sverd...

Shiny
Postet av: Linda Elise

Jeg ser bare et kryss der bilder skal være :(Men ellers så er det bra at du kan jobbe under press, det er nok noe jeg også kan som regel.Huff, som sagt ta deg en koppe te eller kakao. Legg et ullpledd rundt deg og bruk nesedråper så skal du se at du er frisk snart :)Og se film når man er syk er deilig :)England, dæven jeg kan bli med dere og leke voksen :PEr nok litt misunnelig her jeg, men på en positiv måte da :)

01.11.2004 @ 20:57
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: Linda Elise

jepp han er tasty :)

01.11.2004 @ 21:17
URL: http://www.lindaeliseweb.com
Postet av: delirium

Jeg har et sverd... Det kostet 1000 kr og jeg drasset det med meg hjem fra Praha. Nå har jeg lånt det bort, og det er visstnok blitt rustent - så jeg er litt sur...

02.11.2004 @ 10:20
URL: http://delirium.sprayblogg.no/forsok2/
Postet av: Marina

Jeg vil også ha vinterferie! Og sverd. Jeg har riktignok to tai-shi sverd, men de teller vel ikke ettersom de er laget av tre?

02.11.2004 @ 17:00
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits