Merkelig tidsfordriv

050801 040043

               Ingvild leser til teoriprøve kl 4 om natten

 

 

Å bo hos Roger er litt sært.. For Roger har kjøpt seg playstation2, noe som har resultert i at hele gjengen sitter benket foran tv-en og følger iherdig med på hva som skjer med Alyssa i Clock Tower 3 og i Prince of Persia. "Det er akkurat som en interaktiv film!!" Begge spillene har blitt rundet, Roger har fritidsproblemer, men joja, det har forsåvidt vi som sitter og glor på også..

 

Standardgjengen er Roger, Torbjørn, Camilla, Ingvild og meg. Med diverse innslag fra fetre, Mari og teh Vibbs. Mr.T ble så opphengt i den ene sangen han hørte på Clock Tower at han presterte å dra med seg et gigantisk keyboard bort til Roger, for å øve seg på å spille den. Det sitret visst i fingrene etter at han hørte den. Sangen er ikke noen enkel Lisa gikk til skolen akkurat... Faktisk evig rask. Mr. T piano genius is.

 

Om 4 timer er jeg sikkert fremdeles våken (kl 8 altså) og da skal jeg vekke Camilla og Ingvild. Camilla skal på Afrikamøte (har noe med Operasjon Dagsverk å gjøre), siden hun skal reise dit nå snart og Ingvild skal ta teoriprøven for bil. På 4 timer søvn kan jeg ikke helt se at hun ikke kommer til å være manisk. Jeg kan egentlig med sikkerhet si at hun garantert kommer til å være det. Ganske mye manisk faktisk.

 


Shiny
Postet av: Nim/Ingvild

Meg bestod!!! ...3 timer søvn ble det :P

02.08.2005 @ 03:10

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits