Kittens are too sweet

King Arthur var ganske bra underholdning, om jeg må få si det selv. Selv om enkelte jeg var på kino med ikke var heeelt happy for at en viss person døde i filmen, plaget ikke det meg så veldig mye. Merkelig. Nei.

Etter filmen dro vi hjem til Roger for å se film. Eller, dvs, meg og Roger dro hjem til Roger, Tingen og C dro hjem til Tingen for å hente filmer vi kunne se hos Roger. De dro seg ut der etterhvert.
Bussturen ut til Ågotnes var jeg dessverre ikke heeelt fornøyd med. Noe av grunnen til det kan være at Kjetil satt å tviholdt på armene mine fordi han var redd jeg skulle klore ham. Please.

Ble hos roger til i går, da dro meg og Tingen hjem til meg. Ble spist pasta carbonara og drukket mulled wine (og spist en del rødt kjøtt). Badet gjorde vi også, og hilste på et par kattunger jeg passer (Pjusken og Snøball). Tror jeg skal passe dem hele neste uke. Digg!

Innså for en stund siden at jeg skal ha en del merkelige fag til neste år (jepp, jeg kom inn på førsteinntaket, merkelig nok). VK1 allmenn. I shall list them as not to forget them (kjøpe bøker snart) ;

Spansk
Tysk
Engelsk
Matte
Norsk
Samfunnslære
Geografi
Historie
Gym

Ser ut til at det blir litt mer tid på skolen dette skoleåret.. Gresselig. Mindre enn 3 uker igjen av ferien jo! (18. aug) *sukke*

Ellers så er Se7en på tv2 i kveld, kan bli ganske bra avslutning på dagen det (selv om den egentlig nettopp har begynt *kremt*). Jammen meg har jeg fått penger av mamsen til å fornye ungdomskortet mitt også. Jeg er mobil igjen!!!

Shiny
Postet av: LinBi

Det er nok ikke bare du som synes det er for varmt.. Jeg har sola inn vinduet mitt fra den står opp, og jeg bor på loftet. Er vel drivhustendenser her også når gradestokken kryper oppover:D Vifte? På gulvet? Jeg låne? :)

02.08.2004 @ 02:54
URL: http://linbi.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Jeg følte meg som et kjøttstykke på en stekepanne i går. Men digger varmen :)

02.08.2004 @ 03:04
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: LinBi

Eg er sunnmøring:p Men akkurat nå trenger man ingen vifte, ganske kaldt og behagelig med vindu åpent. Vant akkurat kamp #3 mot nattsvermerGjengen! *lage japanske kamplyder og pipe litt*Varm luft tilbake på en selv? Njaa.. Kan hende litt bedre enn fullstendig stillestående ovnsbakeri, men:)

02.08.2004 @ 03:29
URL: http://linbi.sprayblogg.no
Postet av: Marina

Her har det vært uvanlig kaldt denne sommeren. I dag var det ?bare? 30 grader. Ikke verst det. Og hele neste uke skal vi ha tordenvær, ifølge meteorologene. Kanskje det endelig er blitt sommer?

02.08.2004 @ 06:37
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: C

har man ikke lov til å være skuffa eller?han daua jo!!!!!!!!!:P

03.08.2004 @ 17:32
URL: http://csite.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits