Vimsing

For en begivenhetsrik dag jeg har hatt!

Mamsen min har litt fri for tiden, så jeg fikk henne til å hente meg etter skolen, siden det ikke går busser hjem til meg til normale tider. Kvelden før ble det bestemt at vi skulle på ikea, på fretex i Åsane, på norli (nr.7) og på fretex i Gågaten (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen...)

På fretex i Åsane fant jeg faktisk Jonas av Jens Bjørneboe til en billig penge, en oxford ordbok (thesaurus) og Office Space på vhs (jeg innbiller meg at Vibbi har anbefalt den).

På Ikea spiste meg og mamsen min middagLunsj i kafeteriaen (Paella) og drakk eplemost, for så å kjøpe en magnetlist til å henge notater på og en kake type daim (som jeg gumler på i skrivende stund) og fant ut at det var på tide med bokshopping. Mamsen med gavekort på norli er faktisk litt skummelt, det gikk faktisk fortere unna enn om det skulle ha vært meg. Jeg er nesten litt imponert! (selv om hun faktisk klarte å miste gavekortet på gaten i Bergen by og la det ligge der en liten time, før vi fant det igjen [og brukte det uten nåde]).

På fretex i Gågaten fant jeg meg mysbyksor (evt. daffebukse om du ikke liker svensk) og her kommer jo forsåvidt høydepunktet av morsomhet denne dagen; Inne på fretex var det nemlig en fyr i 30-årene som så litt rart på meg ved bokavdelingen, men det er jeg jo forsåvidt vant til (jeg og mine venner har en tendens til å være litt høylytt av og til). Da meg og min mor akkurat hadde tuslet ut av butikken kommer nevnte fyr hastende ut av butikken etter oss, klapper meg på skulderen og gir meg en lapp og sier "jeg ville bare gi deg denne". På lappen står det telefonnummeret hans, navnet hans og at jeg burde ringe ham, fordi han må snakke med meg. Har jeg seriøst blitt lagt an på på fretex?

Det må nevnes at min mor holdt på å le seg i hjel. Forsåvidt med god grunn. Jeg lo en del jeg også.

Shiny
Postet av: vibbi

til det med office space: s jeg tror faktisk jeg har anbefalt den, den er meget morsom. Godt kjpt!Og til fretex mannen: smoooooth=D nesten litt filmopplevelse, hihi *ule kjempemasse*

01.02.2006 @ 19:05
URL: http://vibbi.sprayblogg.no
Postet av: Christina

Kan du gjre det en gang til s kan jeg og Vibecke lpe etter dere med kamera? *glise*

01.02.2006 @ 21:55
URL: http://smulen.sprayblogg.no
Postet av: Kristin

Hyrast ut som du har blitt prvd sjekka opp p Fretex ja ;) Kule damen! Det m eg og prve ein gong! *knis*

01.02.2006 @ 22:06
URL: http://www.enjoydiary.com/no/Burugla
Postet av: Line aka Red

Hihihi! I 30-rene til og med. Jeg vil forresten vre der om du har tenkt til ringe ham :P

01.02.2006 @ 22:45
Postet av: Kris

Jessda, lappen skal vises fram i morgen.. Jeg klarer de utroligste ting =P

01.02.2006 @ 22:51
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: Kris

Og jeg skal faen ikke lpes etter med kamera! *mumle noe om sammensvergelse*

01.02.2006 @ 22:54
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: Sondre

*sunshine*

01.02.2006 @ 23:35
Postet av: Christina

*le*

02.02.2006 @ 21:19
URL: http://smulen.sprayblogg.no

Add something shiny

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits